wine_icons

Over ons

Wij weten van wijnen!

Wijnkoperij Hosman Frères is gespecialiseerd in wijnen, geschenken, proeverijen en evenementen. Onze wijnhandel is al in 1896 opgericht door Bartholomeus Hosman en is sindsdien van vader op zoon voortgezet. De huidige eigenaar Alfons Hosman behoort tot de derde generatie. Met een historie van ruim 120 jaar zijn wij nog steeds 100% een familiebedrijf. De wijnequipe van Wijnkoperij Hosman Frères bestaat uit een enthousiast team onder leiding van René Persoon.

  • Ruim 1.200 m2 wijnwalhalla in de oude melkfabriek van Hollandia
  • Meer dan 1000 unieke wijnen
  • Bijzondere wijn- en Portjaren
  • Kundig wijn (& spijs) advies
  • In Vlaardingen (10 minuten vanaf Rotterdam)

Hosman Frères is gespecialiseerd in een zeer uitgebreid assortiment wijnen, bestaande uit meer dan 1000 soorten. Alle geselecteerd met een duidelijk uitgangspunt: "Het beste in zijn soort". Een bezoek aan Hosman Frères is voor menige wijnliefhebber elke keer weer een belevenis, waar je soms letterlijk per glas door de wereld in wijn reist.

Over onsBedrijfsleider René Persoon       Proeverijopstelling                     Onze wijnkelder 

Onze klantenkring bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Daarnaast behoort ook een grote groep van gerenommeerde restaurants en party/catering bedrijven tot onze vaste afnemers. Via een maandelijkse wijnmailing en via deze website worden onze cliënten op de hoogte gehouden van de wijnaanbiedingen en het laatste wijnnieuws.

Hosman Frères organiseert met regelmaat wijnproeverijen, wijncursussen en wijnevenementen voor particulieren en bedrijven. Door uitstekende samenwerking met diverse cateringorganisaties, bieden wij u ook de mogelijkheid tot het geven van wijn- en spijsproeverijen en/of lezingen met bijpassende diners (recepties tot maximaal 150 personen, lunches en diners tot maximaal 80 gasten). Hierbij wordt in alle gevallen gezocht naar de ultieme smaakcombinaties, uiteraard passend binnen het door de opdrachtgever aangegeven budget. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze pagina Evenement op locatie.

 

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons bedrijf en onze wijnen. Kom vrijblijvend langs in onze wijnhallen en ervaar de wereld van wijn in Vlaardingen. 

 

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze klanten roemen ons om onze persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit van onze wijnen. Daarmee willen wij ons blijven onderscheiden.

Neem contact met ons op

Hosman Freres logo