wijnconcerten_logo

Zakelijk

Wij maken van uw meeting een succes! In onze wijnhal kunt u uitstekend het nuttige met het aangename combineren. De ruimtes zijn afgestemd op de eisen die de moderne ondernemer vandaag de dag stelt aan zakelijke locaties. Een bijzondere, maar ongedwongen ambiance is hierbij van belang. Daarom organiseren wij in overleg met u na afloop van uw presentatie of vergadering een mooie proeverij, waarbij de nadruk ligt op het informeel napraten en genieten van mooie wijnen.

Zakelijke bijeenkomsten kunnen op elk moment van de week georganiseerd worden, ook buiten onze reguliere openingstijden. Benieuwd of uw datum en tijdstip naar voorkeur beschikbaar is? Neem contact met ons op. 

 

Ruimte voor mogelijkheden

De inrichting van onze wijnhal zorgt voor maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden tot maatwerkevenementen. De ruimtes kunnen gebruikt worden voor zakelijke evenementen zoals bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, relatieborrels of netwerkevents en kleinschalige beurzen.

Grote wijnhal (20 - 100 personen)

In onze grote wijnhal is plaats voor groepen tot 100 personen. De hal kan worden ingericht in elke gewenste opstelling, van theateropstelling met beamer en scherm voor presentaties, of in schoolopstelling voor een workshop of cursus. Zittend pal tussen de wijnflessen creëert u een unieke en inspirerende ambiance voor uw deelnemers. 

Kleine wijnhal (2 - 30 personen)

In de voorhal (of kleine wijnhal) voelt u zich ook met een kleinere groep uitstekend thuis in onze wereld van wijn. Met statafels, een wijnbuffet of zelfs een uitnodigende Bösendorfer pianovleugel in het midden creëert u de ideale netwerkomgeving of informele borrel. Met een glas in de hand zijn de deelnemers meer dan welkom om door de wijnhallen te wandelen op zoek naar verborgen schatten tussen de wijnen.

Entresol en vergaderruimte

Heeft uw bijeenkomst of vergadering een meer besloten karakter? Op onze eerste verdieping bevinden zich de entresol en een afgesloten vergaderruimte. Hier kunt u ongestoord vergaderen, waarbij u in onze wijnhal beneden tijdens de pauze de lunch kunt genieten en na afloop kunt napraten met een mooi glas wijn in de hand.

 

Van locatie tot eventorganisatie

Onze wijnhal kan gebruikt worden als locatie, maar het professionele team van Hosman Frères kan ook ingezet worden om de volledige organisatie van uw bedrijfsevenement uit handen te nemen. We organiseren graag samen met u een memorabel event.

 

Neem contact met ons op