wijnconcerten_logo

Feesten/recepties

Een verjaardagsfeest, receptie, borrel, bruiloft of evenement wordt nóg leuker wanneer deze plaats vindt midden tussen de wijnflessen uit alle streken van de wereld. Met een glas in de hand genieten u en uw gasten van de bijzondere ambiance van onze wijnhallen. Wij kunnen al groepen ontvangen vanaf 10 personen tot aan 200 personen.

 

Van locatie tot eventorganisatie

Onze wijnhal kan gebruikt worden als locatie waar eigen invulling en eigen catering mogelijk is (met uitzondering van het meenemen van eigen wijnen), maar het professionele team van Hosman Frères kan ook ingezet worden om de volledige organisatie van uw evenement uit handen te nemen. We organiseren graag samen met u een memorabel event. Wat wij u kunnen bieden:

  • Prachtige, sfeervol uitgelichte en unieke wijnhallen.
  • Wijnbuffet, biertap en drankenarrangementen.
  • Persoonlijke en enthousiaste bediening.
  • Van diverse koude en warme hapjes tot aan een volledig verzorgd diner of Walking Dinner.
  • Live muziek.
  • Geen zorgen en een onvergetelijk evenement.
  • Wij hebben ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid (zie: route)

 

Wijn- & spijsdiner

Een heerlijke culinaire avond met wijnen en bijpassende gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een Spaanse thema avond, met Spaanse wijnen en Tapas. Of een klassieke Franse avond, met een 4-gangen diner begeleid door 2 glazen wijn per gang. Of heeft u romantische beelden bij een Italiaanse trattoria, met lange gedekte tafels, eten in overvloed en de flessen wijn gewoon op tafel...

Wij werken samen met meerdere vaste cateraars in omgeving Vlaardingen, waardoor wij u goed kunnen adviseren welke cateraar het best past bij uw wensen. Wij kiezen voor u bij elk thema passende wijnen en geven desgewenst uitleg over de combinaties van wijn en spijs. U zult verrast zijn over de smaakstijlen en de diverse combinaties.

 

Overnachten in het Delta Hotel

Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan je voeten. Het Delta Hotel; de combinatie van anders dan anders én een professionele service. Je waant je als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam. Geheel ingericht in een eigentijds en nautisch thema is dit een absolute aanrader voor iedere overnachting! www.deltahotel.nl

Het Delta Hotel in Vlaardingen bevindt zich op loopafstand (ca. 15 minuten lopen) van onze locatie. Via Wijnkoperij Hosman Frères kunnen u en uw gasten gebruik maken van een aantrekkelijk tarief voor hotelovernachting inclusief ontbijt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op