Wijn-spijscombinatie Wijnkring winactie

2 Reacties

Wijn-spijscombinatie Wijnkring winactie

In het het huidige Wijnkring magazine vindt u een hele mooie winactie. U maakt nu namelijk kans op een diner bij een toprestaurant ter waarde van €225,-, maar daar moet u wel iets voor doen.

Om te winnen moet u uw mooiste wijn-spijscombinatie met foto en uitleg waarom deze combinatie zo geweldig is mailen naar: info@wijnkring.nl vóór 8 april 2018. De winnaars worden via de mail bekend gemaakt. Om u alvast wat inspiratie te geven over de meest perfecte wijn-spijscombinaties delen topkoks Stefan van Sprang (Restaurant Aan de Poel**), Dennis van Gennep (Herberg de Witte Gans) en Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**) hun perfecte wijn-spijscombinatie met één van onze wijnen. Raak geïnspireerd door deze chefs en wie weet kunt u binnenkort genieten van een diner bij één van deze restaurants. 

 

Afkomstig uit Wijnkring magazine 1, 2018
Bekijk het gehele Wijnkring magazine hier.

 

Wijn- & spijslunch

In samenwerking met restaurant Parkheuvel(**) organiseert Hosman Freres een wijn- & spijslunch op vrijdag 30 maart. Er zullen verrukkelijke gerechten verzorgd worden door Restaurant Parkheuvel(**) en daarnaast zullen wij u meenemen op een wijnreis naar het Argentijnse wijnhuis Bodegas Salentein. De vele bijzondere wijnen zullen de gerechten omlijsten en uiteraard uitgebreid besproken worden door René Persoon en speciaal afgereisd uit Argentinië, namens Bodegas Salentein Annemieke Nierop.

Meer weten over deze unieke lunch? Klik dan hier

 
2 Reacties

1
1

juli 04, 2018

1

Petra Dunweg
Petra Dunweg

maart 25, 2018

Vis van de plaat met Pouilly Fumé, Domaine ‘L Grappe d’Or’, 2015
Zomaar een zondagavond in maart. Het blijft al langer licht maar ook zonder kaarsen is het gezellig.
We eten ‘vis van de plaat’, een ovengerecht met groene asperges, venkel, kikkererwten, tomaatjes en kabeljauw als voornaamste ingrediënten. We zoeken een wijn, die overeind blijft bij de fantastische smaaksensaties van de vis van de plaat, maar die ook weer niet te vettig en dominant is. De Sauvignon Blancdruif zorgt voor de nodige frisheid en zurigheid; door de grond waarop de druiven verbouwd worden is er een bouquet van mineralen en rook, dat perfect harmonieert met de gegrilde groenten en vis. Wij hebben een wereldavond:-)

Plaats uw reactie