Villa Trasqua - Het hart van Toscane

Villa Trasqua - Het hart van Toscane

Olijfbomen, boerderijen, kastelen én wijngaarden glooiend op hellingen. Dat is de typische sfeer van het landschap in Chianti, in het hart van Toscane in Italië. Wijnhuis Villa Trasqua is gelegen in deze prachtige regio en combineert op biologische wijze de traditie van de regio met moderne technieken. Innoveren met respect voor de rijke wijnhistorie noemen ze dat. 

Tricolore serie

 Drie wijnen die geproduceerd zijn met zowel die moderne technieken als de rijke wijnhistorie zijn de Trastella Vermentino, Trasquanello Rosato en de Traluna Sangiovese oftewel de Tricolore serie. Deze verwijst met een knipoog naar de Italiaanse vlag. De wijnen zijn complex en verrassend in zowel de geur als in de smaak. Het is een ontdekkingstocht voor de zintuigen, ook voor ervaren wijnliefhebbers. 

Trastella Vermentino

De Villa Trasqua Trastella Vermentino heeft een heldere strogele kleur met groene tinten. Intens aroma van vers fruit met citrus en witte bloemen. In de mond is de wijn fris en fruitig, met wat zuren en een gebalanceerde smaak die eindigt in een milde, florale afdronk.

Trasquanello Rosato

De Rosato is zalmrose van kleur. Intense aroma's van fruit met hints van witte viooltjes, meidoorn, groene appel en exotisch fruit. Fris en sappig in de smaak, met mooie mineralen en een lang aanhoudende afdronk.

Traluna Sangiovese

De Villa Trasqua Traluna Sangiovese heeft een levendige, robijnrode kleur met tinten van violet. Aroma van rijpe rode en zwarte kersen met een lichte toets van kruiden en cacao. In de smaak fruitig en vriendelijk, met zachte tannine en een licht zuurtje. Goed in balans, met een mooie body en een licht rokerige afdronk.

Actie

De gehele Tricolore serie is tijdelijk verkrijgbaar van €9,95 voor €7,99. Deze actie loopt t/m 27 augustus 2017.

Bekijk de actie hier!
Plaats uw reactie