Recept: Risotto met paddenstoelen

1 Reactie

Recept: Risotto met paddenstoelen

Deze risotto met paddenstoelen is een echte Italiaanse herfst klassieker. Risotto is er in vele varianten en kan op verschillende manieren bereid worden, maar tijdens deze tijd van het jaar is deze risotto met paddenstoelen toch wel de meest perfecte variant.

Naast dat de risotto makkelijker te maken is dan u denkt, is het een echte "crowd pleaser". De risotto is dan ook het perfecte gerecht voor tijdens een diner en om het gerecht helemaal compleet te maken, serveert u er de Farina Appassilento Rosso bij.

farinaEen verrassing van kersen aroma's en gedroogde bloemen in uw glas. De Appassilento van Farina is heerlijk rond en elegant met een erg aangename afdronk. "Appassilento" is een naam eigen aan Farina en uit zich in praktische zin door het verlengde vergistingsproces. Deze rijpen namelijk 3 maanden langer dan normaal. Het gevolg is een wijn met diepte en een unieke concentratie aan smaken. Tijdens het proces komt de temperatuur nooit boven de 20 graden, zo blijft de wijn fruitig en toegankelijk.

Bekijk de wijn hier

Het recept vindt u hieronder: 

Afkomstig uit Wijnkring magazine nummer 1, 2017
1 Reactie

1
1

juli 04, 2018

1

Plaats uw reactie