Recept: Paddenstoelen met wortelgroenten en truffel

1 Reactie

Recept: Paddenstoelen met wortelgroenten en truffel

Wijn bij een vegetarisch gerecht? Dat kan zeker! Net als de rest van de wereld is de wijnwereld een stuk milieubewuster en produceren steeds meet wijnboeren volledig biodynamisch. Één van die wijnhuizen is Domaine Cazes

Domaine Cazes is één van de grootste en meest toonaangevende biologische bedrijven in Europa en volledig Ecocert gecertificeerd. Het Domaine Cazes is gevestigd in Rivesaltes, aan de voet van de Pyreneeën in de Franse wijnstreek Roussillon. Het domein omvat zo’n 160 hectare wijngaarden, waar Cazes zijn wijn sinds 1997 puur biologisch produceert.

Dat proces wordt volledig gecontroleerd door ‘Ecocert’, de officiële instantie die alleen bij het naleven van zeer strenge regels het ‘Eco certificaat’ toekent. Dit keurmerk vindt u terug op het etiket. Het resultaat van alle inspanningen is dat u met de wijnen van Domaine Cazes verzekert bent van een loepzuivere en zeer smaakvolle kwaliteit.

In samenwerking met het nieuwste Wijnkring Magazine heeft De Hippe Vegetariër gerechten bedacht bij de wijnen van Domaine Cazes. Zo kiest zij bij de Le Canon Rouge Syrah-Grenache voor een overheerlijk gerecht met paddenstoelen, wortelgroenten en truffel. 

De Hippe Vegetariër: "Het is een echte winterse maaltijd vol met aardse smaken van wortelgroenten en paddenstoelen en een hint truffel!" Dit heerlijke winterse gerecht past perfect bij de Le Canon Rouge Syrah-Grenache van Cazes. De Domaine Cazes Le Canon Rouge Syrah-Grenache is een toegankelijke wijn met aroma's van rood fruit zoals aalbessen, frambozen en kersen en kruidige tonen. De smaak is krachtig, maar geheel in balans, met een echt mediterraans karakter. De wijn heeft een plezierige afdronk. Bekijk de wijn hier

 

 

 


Recept is afkomstig uit het Wijnkring Magazine nummer 1, 2018
1 Reactie

1
1

juli 04, 2018

1

Plaats uw reactie