Recept: Gegrilde coquilles met zeekraal

1 Reactie

Recept: Gegrilde coquilles met zeekraal

Bent u opzoek naar een feestelijk en zomers gerecht? Zoek dan niet verder! Dit gerecht met coquilles, zeekraal en cherrytomaat is een perfect zomergerecht, waar u de feestelijk Jansz Premium Cuvée Brut uit Australië bij drinkt.

De wijn:
De Jansz Premium Non Vintage Brut Cuvée is een heerlijke mousserende wijn uit Tasmanië in Australië. De wijn heeft een bleke strogele kleur en aroma's van citrusfruit, hazelnoot en een hint van aardbeien. De smaak heeft veel finesse en balans, complexiteit en elegantie en een lang aanhouden frisse en knapperige afdronk. De wijn wordt volgens de Méthode Traditionelle. gemaakt, hetzelfde principe als in de Champagne streek. De wijn krijgt een tweede gisting op fles zodat er een zachte verfijnde mousse ontstaat.

Bekijk de wijn hier

Het recept: 

In nog geen 10 minuten zet u in een handomdraai dit heerlijke recept op tafel.

Recept afkomstig uit Wijnkring Magazine 3, 2018

  




1 Reactie

1
1

juli 04, 2018

1

Plaats uw reactie