Recept: Everzwijnragout "Grand Veneur"

1 Reactie

Recept: Everzwijnragout "Grand Veneur"

De temperaturen zijn nog altijd rond het vriespunt en dan is er s'avonds niets lekkerder dan een overheerlijke stoofpot met een goed glas wijn. 

Deze stoofpot met everzwijn is vanwege de ingrediënten net even iets anders dan de welbekende hachee en daarom is deze "Grand Veneur" stoofpot ook fantastisch om te maken tijdens een diner met vrienden of familie. De bereiding is gemakkelijk, maar de smaak fantastisch. Wat u hier bij drinkt? Ons advies is de Errazuriz Max Reserva Cabernet Sauvignon.  

De Errázuriz Max Reserva Cabernet Sauvignon is een zeer aangename rode wijn uit de Aconcagua Valley streek in Chili. De Cabernet is diep robijnrood en heeft intense aroma’s van rood en zwart fruit, lichte kruidigheid van zwarte peper en een vleugje mint. De smaak is lekker vol met cassis bessenfruit, ronde rijpe tannines, heerlijke kruidentonen en een mooie lange afdronk. Bekijk de wijn hier.

 

 

 

 

 

Recept: 

Het recept is afkomstig uit Wijnkring magazine 1, 2018




1 Reactie

1
1

juli 04, 2018

1

Plaats uw reactie